Condooms zonder glijmiddel

Droge condooms zijn condooms zonder glijmiddel. Bijna alle kapotjes zijn standaard voorzien van glijmiddel. De meeste merken voegen een siliconen goedje toe aan hun voorbehoedsmiddelen. Dit wordt gedaan om het penetreren soepeler te maken maar ook om de kans dat het rubbertje scheurt te verkleinen. Toch kan het zo zijn dat je liever condooms zonder glijmiddel gebruikt omdat deze bijvoorbeeld prettiger zijn bij het geven van orale seks. Maar het kan ook zo zijn dat je liever zelf een glijmiddel aanbrengt zoals één op waterbasis.
 

Droge condooms kopen

Condooms zonder glijmiddel worden niet veel meer verkocht. Vroeger waren deze populairder omdat veel mensen een (allergische) reactie kregen van het glijmiddel van de rubbertjes. Tegenwoordig zijn de producten vaak hypoallergeen en worden ze uitgebreid getest.
 

Condooms zonder glijmiddel gebruiken

Willen jullie graag droge condooms gebruiken? Deze voorbehoedsmiddelen kun je op dezelfde manier gebruiken als de andere producten. Kijk in het sexwoordenboek voor meer informatie over het omdoen van een condoom. Voor extra stimulatie bij de man kun je een beetje glijmiddel op de eikel smeren voordat er een voorbehoedsmiddel wordt omgedaan. Dit zorgt voor meer genot tijdens het vrijen door de wrijving tussen de eikel en het rubbertje.