Beffen

Bij het beffen gebruik je je mond om alle gevoelige delen van de vagina te stimuleren. Dit wordt vaak gebruikt als voorspel of als hele handeling. Dit is voor haar erg fijn. Vaak is het voor haar de gemakkelijkste manier om klaar te komen. Beffen wordt ook wel orale sex genoemd.

Om haar te beffen kan ze het best op haar rug liggen of zitten, in een comfortabele positie. Hij kan dan op zijn buik liggen of op zijn knieën zitten. Op deze manier kan hij gemakkelijk met zijn mond bij haar vagina.

Begin niet als een wilde zo snel als je kunt alles wat je ziet te likken, maar bouw het rustig op. Niet alleen de clitoris is gevoelig, maar alle delen er om heen ook. De binnenkant van de dijen, de schaamlippen en de vagina zelf zijn allemaal ook erg fijn om te stimuleren.

In het begin is het fijn om rustig overal wat te kussen en te ‘plagen’, maar daarna is het beter om met de tong de clitoris te strelen. Dat kan door je tong aan te spannen en alleen kort de clitoris te likken, of door met een brede tong over het geheel te likken. Houd dan, net zoals bij het vingeren, een vast ritme. Het kan ook lekker zijn om tijdens het likken een vinger naar binnen te brengen en daarmee de g-spot te stimuleren.

Of het nu het beste is om te likken, te kussen of te zuigen verschilt per vrouw en per keer. Daarom is het het beste om te experimenteren en samen er langzaam achter te komen wat je fijn vindt. Blijf wel altijd onthouden dat je niets moet doen wat je niet wilt!

Als je direct beft, komt er vocht van haar vagina in je mond. Dit hoeft niet altijd schadelijk te zijn, maar hierdoor kunnen wel soa's over gedragen worden. Daarom is het altijd verstandig om een beflapje te gebruiken of een opengeknipt condoom met een smaakje. Dit zorgt ervoor dat je geen vaginaal vocht of andere afscheiding in je mond krijgt.