← Terug

Seduced - Verleiden van Lisa Loves

Productinformatie

Verleidelijke seksscènes van Lisa Loves

Een voorzichtige oogopslag, een flirterige blik, de zachte aanraking voor een kus, de 'dans' om elkaar heen voordat die eerste gedenkwaardige omhelzing. Dat is de kunst van het verleiden.
Samen zijn maar aanvankelijk los van elkaar. Zijn hand beweegt om haar schouder, zacht maar stevig. Deze langzame opbouw van een zachte aanraking leid tot een warme kus.
Prachtig vastgelegd in vijf gepassioneerde en seksueel geladen scènes. Deze film is een reis die je zal beklijven en die je laat onderdompelen in een overvloed aan kleur, geluid en emotie, totdat je volledig wordt meegenomen.

Filmmaker Lisa Loves, (eigenlijk Kendo in een wat zachtere uitvoering) is bijzonder, smaakvol, uniek, ultrasexy en af en toe zelfs grensverleggend.
Zijn/haar films zijn altijd opwindend en erg geliefd bij de dames van het panel. Kendo/Lisa laat ons zien hoe veelzijdig genot tot uiting kan komen. Met een prachtige stijl van filmen die een duidelijke persoonlijke en tegelijkertijd extravagante sfeer oproept. Alle Kendo/Lisa producties worden zorgvuldig opgebouwd, erotiek en kunst zijn in balans om zo samen te smelten tot erotische filmkunst. Prachtige seksscènes op prachtige locaties, wat wil je nog meer?

Lees en bekijk wat Dusk! over Kendo/Lisa-films schrijft.
Runtime: 100 minuten.
Er wordt niet in gesproken.

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering