← Terug

Satisfyer Pro 2 + Willie glijmiddel en toycleaner

Productinformatie

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is een verbeterde versie van de Satisfyer, maar wat zijn de grootste verschillen met zijn voorganger?

Deze clitoris vibrator is 90% stiller dan zijn voorganger en er is een groter merkbaar verschil tussen de 11 verschillende intensiteit standen. Deze vibrator ziet er met zijn mat gouden kleur niet alleen heel sexy uit, hij zal elke vrouw ook perfect verwennen.

De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot. Door de ergonomische kop om de clitoris te bevestigen, zal de Satisfyer Pro 2 Next Generation met behulp van vacuüm zuigtechniek de clitoris stimuleren. Door de stimulatie met behulp van lucht, is er geen contact tussen de clitoris en de stimulatie kop. De Satisfyer Pro 2 Next Generation is waterdicht en kan dus ook meegenomen in bad of onder de douche voor een spannend avontuur.

Op de Satisfyer Pro 2 Next Generation zitten twee knoppen. De kleine ronde knop is bedoeld om de vibrator aan- en uit te zetten. Met de ovale knop kan je de verschillende intensiteit standen opvoeren.

Als je moeite hebt met klaarkomen, dan is de Satisfyer Pro 2 Next Generation de perfecte vibrator om jou intens te laten genieten.

Dit pakket bestaat uit de Satisfyer Pro 2 Next Generation, een USB-oplader, Willie Toy Cleaner 150 ml en Willie Glijmiddel 150 ml.

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering