Condooms

Sasmar

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Sasmar is een Australisch bedrijf dat in 2005 is opgericht. Het is een farmaceutisch bedrijf dat zich met name richt op vruchtbaarheid, gezinsplanning en de gezondheid (van vrouwen). Het doel van de organisatie is om persoonlijke verzorgingsproducten van hoge kwaliteit te produceren. Dankzij het deskundige team is Sasmar al jarenlang een succesvolle producent op het gebied van persoonlijke verzorging en gezondheid. Zo helpen de producten van Sasmar bij het bestrijden van ziekten. In 2009 werd het bedrijf een grote leverancier van glijmiddel voor de Aids preventie campagnes in ontwikkelingslanden. Ondertussen heeft het bedrijf zich verspreid over de hele wereld en zijn er diverse kantoren te vinden in Europa, Azië en Noord-Amerika.

SASMAR LUBRICANT

Het is normaal dat het vrijen soms wat minder soepel gaat doordat er niet genoeg (vaginaal) vocht wordt geproduceerd. Een perfecte oplossing hiervoor is glijmiddel. Met behulp van glijmiddel wordt het vrijen weer soepel en kunnen jullie er beide weer van genieten! Glijmiddel verhoogt het intieme plezier en de bevrediging. Sasmar heeft verschillende glijmiddelen die allemaal in combinatie met condooms gebruikt kunnen worden. Op Condoomfabriek.nl vind je diverse varianten van het Sasmar glijmiddel. Zo kun je kiezen voor een glijmiddel op waterbasis of op siliconenbasis en het merk heeft zelfs een speciaal vruchtbaarheidsglijmiddel. Dit glijmiddel is een speciaal ontwikkelde gel die de kans op een natuurlijke conceptie verbetert. Je kunt de glijmiddelen van Sasmar veilig in combinatie met condooms en seksspeeltjes gebruiken. De speeltjes kun je na gebruik het beste schoonmaken met een goede Toy Cleaner.

Op Condoomfabriek.nl kun je naast glijmiddel ook massagekaarsen en massagegels bestellen. Met een lekker ruikend product kun je jouw partner heerlijk verwennen met een ontspannen massage.