Condooms

Rinz24

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Het is voor je seksleven van groot belang dat je een goede hygiëne handhaaft. Dit geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen, ook voor je partner is dit een fijne bijkomstigheid. Verder voorkomt een goede persoonlijke hygiëne nare klachten en/of infecties. Tegenwoordig kun je je intieme hygiëne op peil houden met diverse intieme verzorgingsproducten, zoals Rinz24. Rinz24 is een speciale verzorgingslijn helemaal gericht op mannen. Het is het eerste verzorgingsproduct dat speciaal gemaakt is voor het schoonhouden van de penis. Het is gemaakt met de speciale Intiman formule, waardoor de intieme delen grondig schoon worden, maar ze nooit geïrriteerd raken. De formule van Rinz24 is PH-neutraal en dermatologisch getest.

Rinz24 Men’s Intimate

Je kunt kiezen uit twee producten uit de Rinz24 lijn. De Rinz24 Men’s Intimate Wash Gel is het allereerste verzorgingsproduct speciaal voor de intieme gedeeltes van de man dat dagelijks gebruikt kan worden. Je kunt het gebruiken onder de douche om vervelende luchtjes, afscheidingen en andere vieze dingetjes weg te halen en te voorkomen. De Rinz24 Men’s Intimate Wipes zijn speciale doekjes die je op elk moment van de dag kunt gebruiken voor directe frisheid. Je hoeft niet onder de douche te stappen; de doekjes halen alle viezigheid weg op het moment dat jij het nodig hebt. Bijvoorbeeld direct na de seks, vlak na het sporten of tijdens het uitgaan; elk doekje is apart verpakt, past in je portemonnee en is eenmalig te gebruiken.

Houd je intieme delen schoon en fris met de persoonlijke verzorgingsproducten van Rinz24. Hieronder vind je de beschikbare producten uit het assortiment.