Condooms

Redline

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Na een avondje stappen rijdt de BOB jullie veilig naar huis. Het kan zo zijn dat de BOB af en toe zelf ook één glaasje drinkt. Om geen boete te riskeren kun je dan voor je naar huis rijdt, zelf controleren of je nog mag rijden. Dit kan eenvoudigweg met een alcoholtester. Op Condoomfabriek.nl vind je alcoholtesten van onder andere Redline. Dit is een Nederlands merk gespecialiseerd in alcoholtesten. Deze blaastesten kun je eenmalig gebruiken om het alcoholpromillage in je bloed te meten.

ALCOHOLTESTER IN FRANKRIJK

In Frankrijk is het verplicht om een alcoholtest in je auto te hebben liggen. Je mag eigenlijk niet door Frankrijk rijden als je deze test niet bij je hebt. Sinds 2013 bestaat er zelfs een kans dat je een boete riskeert als je geen alcoholtest in de auto hebt. Frankrijk heeft dezelfde grens als Nederland als het gaat om het nuttigen van alcohol in combinatie met het deelnemen aan het verkeer. Je alcoholpromillage mag niet hoger zijn dan 0,5. Of je nou op vakantie gaat naar Frankrijk of er slecht doorheen rijdt, zorg dat je een alcoholtester in de auto hebt liggen!

ALCOHOLTESTER REDLINE

Op Condoomfabriek.nl kun je de alcoholtest van Redline bestellen. Deze alcoholtester is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Alle testen van Redline voldoen aan de NF (Norm Francaise). Op de website vind je een diverse verpakking met een inhoud van 2, 4, 6 of 8 stuks. Je kunt de test eenvoudigweg gebruiken door de plastic zak vol te blazen. Vervolgens gebruik je deze om de lucht door de test tube te voeren en binnen twee minuutjes kun je het resultaat al aflezen!

Zo heb je zelf de controle en kunnen jullie veilig naar huis!