← Terug

A Taste of Joy

Productinformatie

Erotische Award voor Petra Joy

Petra Joy maakt al jaren hete films vanuit het vrouwelijke perspectief. Originele invalshoeken, authentieke lust, acteurs en actrices, die echt van het liefdesspel genieten. Op deze dubbel DVD drie supernieuwe scènes en drie scènes van vorige Dvd's. Dus hiermee heb je als het ware een totaal overzicht van haar oeuvre en dus de beste kennismaking met haar filmstijl.

Room Service
In "Room Service" is alles wat je als vrouwspersoon in de stemming kan brengen ruimschoots aanwezig: champagne, chocolade en uitzicht op de citylights. Je kunt je helemaal vrouw van de wereld wanen. Met op de achtergrond een lekker muziekje in de sfeer van de James Bondfilm For Your Eyes Only, zien hoe een mooie vrouw wordt verwend met luxe sextoys. De dame in kwestie komt uitgebreid in beeld en de aantrekkelijke minnaar weet waar hij mee bezig is. Haar hijgen is zeer overtuigend. En de condooms worden niet vergeten. Deze scène heeft onlangs zelfs een belangrijke Award gewonnen.

Joy Club
In de nightclub Joy Club geheten staat een grote pooltafel centraal. Nu zul je denken, een seksscène op een pool tafel? Zeker, hebben we dat niet al eerder gezien? Maar niets blijkt wat het is. Als je als vrouw je altijd hebt afgevraagd hoe het zou zijn om -net als een man- zelf iemand te nemen, kun je je met scène Joy Club je hart ophalen. Stoere wijven pakken ieder een man in zwartleren outfit van achter met een voorbinddildo. En dat allemaal op een biljart.

In Her Pleasure lijkt er een befwedstrijd gaande in een disco. De heren zijn bedreven met de tong en likken de dame in kwestie alsof het een ijsje was. Yummie!

Naast deze gloednieuwe filmps staan er ook nog eerder verschenen clipjes op deze DVD, zoals The Big Blue, Secret Garden and Eye Candy. Deze komen uit haar eerdere films Feeling it, Female fantasies en the Female Voyeur.
Er is voor uitgebreid bonusmateriaal gezorgd; interviews en behind the scenes en een uitgebreide documentaire over Petra Joy zelf, haar ideeën en hoe ze aan het werk is om deze mooie films vanuit het vrouwelijke perspectief te maken.

De films zijn zonder tekst, maar met muziek.
De documentaire is Duits gesproken.
Lengte: 100 minuten

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering