Playboy

Playboy

Het bekendste mannenblad ter wereld staat voor een levensstijl en daarbij hoort niet alleen meer een blad. Het blad dat al tientallen jaren bestaat en voorloper is van vrije seksuele uiting, heeft sinds 2010 naast het bekende magazine, nu ook de Playboy condooms en glijmiddel. Na een aantal jaren hebben de stijlvolle verpakkingen ook de schappen van Condoomfabriek.nl bereikt. En net als het magazine vertegenwoordigen de Playboy Condooms en glijmiddelen ook een bepaalde levensstijl en staan ze symbool voor romantiek, sexappeal en verfijning. Het logo op de verpakking is het befaamde Playboy konijn - inclusief ‘bow tie’.

Actie: Ontvang nu bij iedere Playboy bestelling een gratis Playboy condoom cadeau! Bestel via de banner op de homepage of de condoompagina om het gratis Playboy condoom toe te voegen aan de winkelwagen.


Playboy Condooms

De Playboy Condooms worden al in meer dan tachtig landen verkocht en er zijn verschillende soorten Playboy Condooms verkrijgbaar zoals het Standaard Condoom, het Ultra Dunne Condoom, het Noppen Condoom en het 3-in-1 Condoom met ribbels, noppen en een anatomische vorm. De Playboy condooms eisen hun plek op tussen de grootste condoommerken van nu. Op Condoomfabriek.nl kun je de Playboy Standaard, Ultra Dunne, Noppen en 3-in-1 condooms bestellen. De condooms komen per drie stuks of twaalf stuks.

Playboy Glijmiddel

Naast Playboy Condooms is er ook Playboy Glijmiddel verkrijgbaar. De glijmiddelen van Playboy zijn verkrijgbaar op water- en siliconenbasis. Deze producten zijn door Playboy ontwikkeld voor een toename van de sensualiteit en plezier. Playboy Glijmiddel is uniek en verpakt in een prachtige fles met de bekende Playboy Bunny als dop. Op Condoomfabriek.nl kun je verschillende Playboy glijmiddelen bestellen. Je kunt kiezen uit Playboy Glijmiddel Classic, Long Play Silicone, Warming, Strawberry en 2-in-1.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan condooms, en glijmiddel van onder andere Playboy. Bekijk hier het gehele assortiment van Playboy