Play Candi

Play Candi

Play Candi is een Amerikaans merk met een hoofdkantoor in Los Angeles en Hong Kong. Het merk is een productlijn van Seven Creations. Het hoofdproduct uit hun assortiment zijn vibrators. Met felle kleurtjes en een modern design is de Play Candi vibrator een product voor de hippe vrouw. Play Candi vibrators spreken de klant aan door de vormen en de ergonomische designs.

Play Candi vibrator

De Play Candi vibrators spreken vooral vrouwen en meisjes aan die een grotere mannelijkheid prefereren. De vibrators zijn niet alleen groter in omvang en langer maar ook veelzijdiger te gebruiken. Door de verschillende instellingen zijn deze vibrators bijzonders goed geschikt voor bijzondere stimulatie. Play Candi gebruikt voor de productie alleen hoogwaardig, zacht, medisch getest silicone. Door hun grootte en technische instellingen zorgen deze vibrators voor een uniek plezier.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan en [url=/sextoys/love-balls[/url] van onder andere Play Candi. Bekijk hier het gehele assortiment van Play Candi