Pink Lipstick Lingerie

Pink Lipstick Lingerie

Een aantal jaren geleden viel het Pink Lipstick Lingerie op dat de trends die je zag in de lingerie, niet overeen kwamen met trends in de club. Lingerie in de winkels was zoet en lieflijk met veel kant, terwijl je er in de club juist sexy uit wilt zien. In samenwerking met top designers en de heetste modellen besloot Pink Lipstick Lingerie hét merk te ontwikkelen voor alle feestbeesten die doorgaan tot in de vroege uurtjes. Iedere vrouw die gek is op clubbing en zoekt naar sexy lingerie, is bij Pink Lipstick Lingerie aan het goede adres.

Actie: Via de banner op deze pagina gekomen? Dan ontvang je automatisch 25% korting op Pink Lipstick Clubwear. De korting wordt verrekend in je winkelmandje. Actie geldig t/m 7 september 2015.

Clubwear van Pink Lipstick Lingerie

Pink Lipstick Lingerie is, zoals ze dat zelf zeggen, een “nonstop party.” Alle lingerie sluit naadloos aan op deze uitspraak. De lingerie is speciaal zo ontworpen dat je het kunt dragen onder clubwear en als clubwear. Dit is dan ook duidelijk te zien aan het Pink Lipstick Lingerie assortiment dat je kunt vinden op Condoomfabriek.nl. In de meeste mini jurkjes zit spandex, waardoor ze strak genoeg zijn om onder je kleding te dragen. Maar als je op zoek bent naar een meer gewaagde, wilde en vooral sexy look, dan kun je de jurkjes prima zo dragen. Afhankelijk van de jurk kun je verschillende delen van je lichaam accentueren, De jurkjes op Condoomfabriek.nl variëren wat betreft de maten van “one sizes fits most” tot een gecombineerde maat M/L en ze zijn allemaal zwart van kleur. Combineer jouw jurkje met een paar mooie hakken en maak je klaar voor een wilde avond!