Condooms

Pink

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Pink is een merk van het Amerikaanse bedrijf Empowered Products. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van gels, lotions en olies voor het bevorderen van je seksleven. Empowered Products heeft zowel een productlijn voor mannen als voor vrouwen. Pink is de vrouwelijke productlijn, opgericht in 2001. Deze lijn met cosmetische producten is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en de intieme behoeften van vrouwen. De producten va Pink omarmen de essentie van wat vrouwelijk is: Sexy, zelfvertrouwen, speelsheid, liefde en uniekheid.

Pink Glijmiddel

Alle glijmiddelen van Pink bevatten vriendelijke formules waardoor deze producten verzorgend werken en geen huiduitslag veroorzaken. Daarnaast zijn de producten gemaakt om ervoor te zorgen dat iedere intieme ervaring de meest aangename wordt. Pink beseft dat iedere vrouw uniek is. Met dit in gedachte is Pink aan de slag gegaan. Het merk heeft haar glijmiddelen zorgvuldig ontworpen en steeds weer verbeterd met behulp van feedback en ervaringen van vrouwen. De collectie van Pink bevat uiteenlopende producten, zodat iedere vrouw het product kan vinden dat het best aansluit bij haar behoeften en lichaam.

Op Condoomfabriek.nl vind je glijmiddel op basis van siliconen en glijmiddel op waterbasis van het merk. Je kunt kiezen uit een fles van 50 ml, 100 ml of 200 ml. Daarnaast is er nog de Hot Pink Warming glijmiddel. Dit glijmiddel op waterbasis is verwarmend en doordat het Aloë Vera bevat, heeft het een verzorgende werking op de huid. Wil je het glijmiddel in combinatie met seksspeeltjes gebruiken? Gebruik dan de Hot Pink of het glijmiddel op waterbasis.

Kies jouw favoriete glijmiddel en geniet van iedere intieme ervaring.