Condooms

Picobong

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Picobong is een Zweeds merk dat ongeveer 2 jaar geleden door LELO in de markt is gezet. LELO is een Zweeds bedrijf dat al jaren actief is in het ontwerpen en ontwikkelen van seksspeeltjes. Door het introduceren van Picobong wilde het bedrijf seksspeeltjes ontwikkelen voor een jongere doelgroep. Door het kleurrijke design en een lagere prijs van de speeltjes hoopt het merk een jonger publiek voor zich te winnen. Het merk is hip en jong en is momenteel het snelst groeiende erotica merk van de wereld. Picobong heeft binnen 2 jaar grote naamsbekendheid gekregen en verkoopt zijn producten globaal. Het design van hun artikelen reflecteert de identiteit van het merk: jong, hip en het nodigt uit om te gaan experimenteren.

Picobong vibrators

Picobong verkoopt verschillende vormen en maten van vibrators. Ze zijn verkrijgbaar in het roze, turquoise, paars en zwart. De vibrators zijn zo gemaakt dat ze verschillende punten van de vrouwelijke genitaliën stimuleren en hebben 12 verschillende instellingen qua snelheid en vibratie patronen. De Picobong vibrators zijn stylish, 100% veilig, goedgekeurd door het FDA en uit watervaste silicone gemaakt. De vibrators zijn gemaakt met de nieuwste kennis op het gebied van technologie en hebben een krachtige maar stille motor. Een ander product dat verkrijgbaar is op Condoomfabriek.nl zijn de Picobong massage kaarsen. In het assortiment van Condoomfabriek.nl vind je op het moment de Picobong massagekaars appel-kaneel, choco-chili en kokos-vanille. Deze massagekaarsen komen in een klein (reis)formaat en zijn goed voor éénmalig gebruik. Als de kaars gesmolten is, kun je deze als massage-olie gebruiken voor een heerlijke (erotische) massage.

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment vibrators en massagekaarsen van onder andere Picobong. Bekijk hier het gehele assortiment van Picobong