Ouch!

Ouch!

Ouch! is een productlijn van het merk Shots Toys dat in handen is van het Nederlandse bedrijf Shots Media. Shots Toys heeft verschillende seksspeeltjes en lanceerde al diverse productlijn, waaronder dus Ouch!. De focus van de producten van de Ouch! productlijn ligt op BDSM speeltjes. Ze maken veel zwepen, paddles en andere speeltjes die geschikt zijn voor zowel onderdanigheid als dominantie. Ze hebben verschillende producten zoals speeltjes voor beginners maar in het assortiment zitten ook veel artikelen voor de ervaren klanten.

BDSM speeltjes

Als je nog nooit aan BDSM hebt gedaan, zitten er in het assortiment van Ouch! genoeg speeltjes om het een keer uit te proberen. Bind je partner bijvoorbeeld eens vast met de Ouch! siliconen cuffs of verras je geliefde met de Ouch! Nipple stickers. Je kunt ook een blinddoek omdoen, om het extra spannend te maken. Zorg er voor dat je je altijd aan de drie V’s houdt: Veilig, Verantwoord en Vrijwillig. Maar ook voor de ervaren BDSM’ers zijn er in het assortiment van Ouch! genoeg opwindende speeltjes te vinden.

Ouch! speeltjes

Op Condoomfabriek.nl kun je verschillende producten van Ouch! kopen. Verschillende soorten zwepen en paddles worden hier aangeboden die niet mogen ontbreken bij een kinky seks spel. Of verzoet je ervaring met een Ouch! Submission Mask. Door niets te kunnen zien en alleen nog maar je mond te kunnen gebruiken is overgave en submissie gegarandeerd. Of koop de Ouch! Fashionable Buttplug. Deze butt plug heeft een prachtige vorm en is van metaal. Een ander populair product van metaal is de Ouch! Metal Cockring. Bekijk nu het assortiment op onze website en bestel jouw product.