Vibrator kiezen

De vibrator wordt steeds populairder en dat is niet zo gek want het biedt een heerlijke ervaring voor zowel mannen als vrouwen. Naast de bekende standaard tarzan zijn ook de sextoys voor mannen enorm in opkomst. Geen mond of hand kan tegen het seksspeeltje op door de aanhoudende trillingen en andere diverse bewegingen van het product. Daarnaast is deze sextoy niet alleen effectief maar ook zeer stil en mooi om te zien!

Het trillende speeltje kan een zeer aangename aanvulling zijn op het seksleven van zowel de man als vrouw. Het is dan ook niet zo verrassend dat steeds meer mensen een vibrator voor hun partner en natuurlijk voor eigen gebruik.

Kiezen uit groot assortiment

Deze vibrerende seksspeeltjes zijn in honderden verschillende modellen, soorten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen zoals latex, pvc en vele andere soorten. Helaas zijn er ook veel van mindere kwaliteit die snel kapot gaan en een hoop lawaai maken. Een vibrator van goede kwaliteit kan echter jaren meegaan waardoor een juiste keuze maken belangrijk is. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Clitorale stimulatie

Er zijn diverse kwaliteits vibrators om de clitoris te stimuleren. Dit zijn vrijwel alle speeltjes die er verkrijgbaar zijn. Bijna alle vrouwen vinden het heerlijk om dit gebied te stimuleren. Aangezien de clitoris of g-spot seksspeeltjes speciaal ontwikkeld zijn voor deze plekjes zijn deze gegarandeerd effectiever dan de standaard. Daarnaast kan het trillende speeltje vaak meerdere standen aan waardoor deze exact is in te stellen op de wensen van de vrouw. Enkele specifieke clitoris sextoys zijn:

1. Safe Perfect Vibe
2. Lelo Mia 2
3. ToyJoy Neo
4. Lelo Alia

Vaginale stimulatie

Sommige vrouwen geven niets om vaginale stimulatie en houden het graag op de clitoris vibrator. Er zijn echter ook veel vrouwen welke juist de vagina willen stimuleren. Vind je vaginale stimulatie belangrijk dan is het wijs om een wat groter formaat te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

1. Safe Sensual Gspot
2. Lelo Gigi 2
3. Shots Olympia

Clitorale en vaginale stimulatie

Er zijn diverse vibrators te koop voor stimulatie van zowel de vagina als de clitoris. Vooral de diverse tarzan speeltjes zijn hier zeer geschikt voor. Denk hierbij aan o.a.

1. Lelo Soraya
2. Toyjoy Neo
3. Rocks Off

Mini vibrator

Heb je liever een vibrator die niet zo opvalt of overal gemakkelijk mee naar toe kan? Dan is er de mini. De diverse mini's zijn vaak onopvallend in de vorm van bijvoorbeeld en lippenstift. Enkele voorbeelden van en mini vibrator:

1. Diamond Pink
2. Funky G-spot

Samen gebruiken

Het is natuurlijk ook mogelijk om samen een vibrator te gebruiken. Denk aan kleine massage apparaatjes maar ook de sextoys om zowel de man als vrouw te verwennen. Aanraders zijn hiervoor speeltjes die specifiek ontworpen zijn voor de man en vrouw. Hierbij kun je denken aan o.a. de:

1. We Vibe 4
2. Lelo Tara
3. Lelo tiana couples


Vibrator kopen