Condooms
donderdag 7 maart 2019 -

Verwen je partner op Internationale Vrouwendag

Internationale-vrouwendag-womanizer-liberty

Morgen, vrijdag 8 maart, is het internationale vrouwendag! En omdat een dag eigenlijk niet genoeg is, is in Den Haag deze week zelfs uitgeroepen tot “Week van de vrouw”. Genoeg reden om hier aandacht aan te besteden dus. Ook in Nederland staan ieder jaar, verschillende vrouwengroepen en -organisaties deze dag stil bij verschillende vrouwenthema’s. Het doel van deze dag is aandacht te geven aan thema’s zoals economische zelfstandigheid, huiselijk geweld en andere aandachtspunten op het gebied van emancipatie en participatie. In Nederland is het gelukkig een dag die meer gevierd wordt dan herinnerd. Landelijk bezorgen echtgenoten, partners en vriendjes namelijk ook de belangrijke vrouwen in hun leven een onvergetelijke dag.

Aandacht voor haar

Ook jij kan je partner verwennen op een manier die het beste bij haar past. Je weet natuurlijk zelf wat zij het leukst of lekkerst vindt om te doen. Een romantische wandeling door het bos, afgesloten met een diner? Een avond met haar favoriete film en snacks om te smullen? Als zij maar in het zonnetje gezet wordt. Laten merken dat je van elkaar houdt kan, wat ons betreft, niet vaak genoeg. Een belangrijke dag hoeft niet zonder wat extra’s te zijn.

Extra’s voor de spanning

Er zijn allerlei speeltjes beschikbaar die de avond nog specialer kunnen maken voor haar. De Womanizer Liberty is hier een goed voorbeeld van. Door het gebruik van een zuigmond stimuleert het de clitoris met luchtdrukstimulatie met verschillende standen. Dit leidt voor elke vrouw tot het perfecte orgasme. De Liberty ligt makkelijk in de hand en is ook nog eens erg subtiel verpakt. Al deze eigenschappen maken het tot een stimulator die je niet kan laten liggen. Maar met een van de andere partnertoys, kan je je vrouw ook verwennen op internationale vrouwendag.