Condooms
vrijdag 2 juni 2017 -

Verschillende condoom maten? Zo vind je de juiste maat

Condoommaatmeter.png

Shoppen bij Condoomfabriek resulteert vaak in de vraag: welke maat condooms moet ik kopen? Het antwoord daarop is best belangrijk, want een te klein condoom kan scheuren en een te grote kan vroegtijdig afglijden. Met de onderstaande twee tips voorkom je deze problemen.

Condoom maten bij condoomfabriek.nl

Op onze website zijn verschillende condoommaten verkrijgbaar. Hierbij zijn de condooms onderverdeeld in 10 verschillende breedtes. Hierbij lopen de breedtes uiteen van 49 tot 69 mm. Ook de lengtes zijn onderverdeeld in 10 verschillende categorieën met lengtes variërend tussen de 16,1 en 23 cm. De meest voorkomende breedte is 56 millimeter. Qua lengte vind je het meeste aanbod tussen de 19 en 20 centimeter. Met al deze verschillende maten, kan je op twee manieren het juiste condoom vinden.

Condoommaatmeter gebruiken

Meet de lengte en dikte van je penis op en gebruik de condoommaatmeter die Condoomfabriek speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld. Stel de meter in op de juiste maten en klik op ‘toon condooms o.b.v. mijn grootte’. Je krijgt dan alle condooms te zien in jouw maat.

Filters gebruiken

Mocht dit niet toereikend zijn, kun je de juiste maat ook uit het aanbod filteren. Als je naar de pagina gaat waar het complete aanbod condooms te vinden is, zie je aan de linkerkant een aantal filters staan. Je kan daar naast prijs en merk ook filteren op breedte en lengte. Selecteer de gewenste maten en de pagina zal automatisch de bijbehorende condooms tonen.