Condooms
vrijdag 9 februari 2018 -

Verras je geliefde met dit Valentijnspakket

Valentijnspakket CDF.png

Het is alweer februari en dat betekent voor onze lovebirds maar één ding: Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar! Ben je al druk aan het brainstormen over hoe je jouw partner een onvergetelijke dag kunt bezorgen? Dan hebben wij de perfecte cadeautip waarmee je de dag op spectaculaire wijze afsluit: het Spannend Valentijn Pakket van Condoomfabriek.nl.


Stimulatie voor hem én haar

Het Spannend Valentijn Pakket zit boordevol stoute producten van Condoomfabriek.nl en Safe. Zo vind je niet alleen vijf condooms met een subtiele vanillegeur in het pakket, maar ook de Safe Vibraring en het glijmiddel Tinkle. Met deze producten maak je jullie vrijpartij nóg intenser.

De Safe Vibraring is een cockring waar niet alleen de man, maar ook de vrouw van kan genieten. Dankzij de nopjes aan de bovenkant van de ring wordt de clitoris van de vrouw namelijk ook gestimuleerd en worden jullie beiden tot een nieuw hoogtepunt gebracht. En gebruiken jullie het Condoomfabriek glijmiddel Tinkle erbij? Dan worden jullie nog eens extra geprikkeld dankzij de sensuele tintelingen. Dat wordt een Valentijnsnacht om nooit te vergeten!


Een polonaise tot aan de slaapkamerdeur met carnaval

Ben je wel van down-under? En dan bedoelen we: ben je geboren en getogen in het prachtige Brabant of Limburg? Dan zal je in februari niet alleen aan Valentijnsdag denken, maar natuurlijk ook aan het leukste feest van het jaar, carnaval! Reikt de polonaise tot aan jouw slaapkamerdeur en bestaat hij alleen uit jou en die ene leuke dame (in bijvoorbeeld dat sexy politieagente uniform)? Dan zal je haar dankzij dit verrassingspakket een geweldige carnaval bezorgen. Je zult haar de rest van het jaar niet meer uit je bed krijgen!