We mogen Weer: Veilig de Zomer door met deze condooms

Terug naar het oude normaal komt steeds dichterbij. Met de zomervakantie voor de deur is er in ieder geval weer van alles mogelijk. Kroegen en discotheken gaan weer open, vakantielanden gaan op geel en je hoeft geen mondkapje meer op. Niets staat een zomer vol zwoele avonden en sexy vakanties dus meer in de weg.

Op deze avonden en vakanties kan het er letterlijk en figuurlijk heet aan toe gaan. Het is dan ook belangrijk om deze hete ervaringen goed te denken aan veiligheid. Niemand heeft natuurlijk zin om tijdens zo’n avontuur een SOA op te lopen of ongewenst zwanger te raken. Om er zeker van te zijn dat je de hele vakantie doorkomt en veilige seks te kunnen hebben, adviseren wij je om deze periode van het (bijna) oude normaal te beginnen met een setje condooms.


Grootverpakkingen Condooms

Condooms bieden de beste bescherming tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Het is daarom belangrijk de hele zomer een voorraad in huis te hebben. Je moet er toch niet aan denken dat je er op het moment suprême achter komt dat het doosje leeg is? Voorkom dit soort teleurstellingen door een grootverpakking condooms te kopen van topmerken als Durex, Safe en ons eigen huismerk Condoomfabriek. De meeste condoompakjes bevatten 36, 72 of 144 stuks.


Willie Glider Condooms

De grootste verpakking die we op de website hebben zijn de Willie Glider Condooms van maar liefst 1.000 stuks. Dan weet je zeker dat je de hele zomer door veilig bent. Of je bestelt deze ultra grootverpakking bijvoorbeeld met je hele studentenhuis. De condooms zijn voorzien van een langere houdbaarheidsdatum, dus je kunt ze zelfs de vólgende zomer nog gebruiken!


Betere ervaring

Omdat het wellicht enige tijd geleden is dat je seks hebt gehad, kan het voorkomen dat het misschien een beetje spannend is. Voor een betere seksuele ervaring raden wij dan ook aan om glijmiddel te gebruiken. Hierdoor zal jullie seksuele ervaring net wat soepeler verlopen. Let er hierbij wel op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt. Dit glijmiddel zorgt er namelijk voor dat het condoom dat je gebruikt niet aangetast wordt. Op deze manier houd je je seksuele ervaring veilig én aangenaam.