Terrassen open = Condooms kopen

Heb je het goede nieuws al gehoord? Vanaf 28 april om 12:00 uur ’s middags gaan de terrassen in Nederland weer open. Dat is een mijlpaal waar iedereen naar uitkijkt, zeker met het mooie weer in aantocht. Naast het genieten van de zon en het socializen met vrienden, heeft het openen van de terrassen ook tot gevolg dat het libido bij alle terrasgangers stijgt. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. We hanteren vanaf volgende week daarom het volgende motto:

“Veilig op het terras, condoom naast je pas”.


Kom© Voorbereid

Om voor de veiligheid van je eventuele partner en die van jezelf te zorgen is het dus zaak om altijd een condoom op zak te hebben. En laten we daar bij Condoomfabriek nou net specialist in zijn. Bij ons geldt; hoe meer je besteld, hoe meer je krijgt voor je geld. Bij ons huismerk betaal je bijvoorbeeld maar €19,95 voor 36 stuks condooms. Sla je nog groter in? Dan krijg je zelfs 144 condooms voor maar €79,95. Kortom, the more the merrier! Ga je toch liever voor een gerenommeerd merk als Durex? Ook daar ontvang je standaard korting op alle producten.


Milieubewust = Prijsbewust

Ook kun je ervoor kiezen om hele milieubewuste en tevens vegan condooms aan te schaffen. GLYDE condooms garandeert namelijk 100% veganistische en verantwoorde condooms die net zo soepel aanvoelen als normale condooms. Wil jij dus dubbel verantwoord op pad gaan? Dan kan je een setje GLYDE condooms bestellen. Deze week bestel je de GLYDE condooms zelfs met 15% extra korting door de code ‘CDFGLYDE’ te gebruiken.