Condooms
woensdag 13 maart 2019 -

Steak & Blowjob Day: Een biefstuk om niet snel te vergeten

fleshlight-turbo.jpg

Alle mannen verzamelen! Morgen, 14 maart, is het namelijk Steak & Blowjob day! Deze speciale dag is gestart als antwoord op Valentijnsdag. Het idee is simpel, gewoon doen wat de naam impliceert. Geen speciale dateavond, geen kaarten of bloemen. Alleen een steak en een blowjob. Een onschuldige ‘feestdag’ voor mannen die te trots of koppig zijn om toe te geven dat ze ook een dagje in het zonnetje gezet willen worden.

Steak & Blowjob Dag

Nou vraag je je wellicht af waar deze dag vandaan komt of wie de initiator van de dag is. De naam die rond deze dag altijd als kickstarter terugkomt is: Tom Birdsey. In 2002 riep hij de dag voor het eerst uit namens zijn radiostation WFNX. Mocht je 14 maart genieten van een heerlijke biefstuk en een blowjob; Is Tom de man die je mag bedanken. Wat waarschijnlijk begon als een grap, wordt een steeds serieuzere zaak. De dag krijgt jaarlijks veel media-aandacht en er wordt tegenwoordig zelfs een goed doel aan gekoppeld.

Steun het goede doel

Tijdens Steak & Blowjob day wordt er namelijk extra aandacht geschonken aan het bestrijden van borstkanker. Dit houdt in dat je je partner een uitnodiging kan sturen om mee te doen aan Steak & Blowjob day. Naast dat je partner kan aangeven mee te doen met de dag, kan hij of zij tegelijkertijd een donatie doen aan de organisatie die dat jaar gesteund wordt door de officiële website. Dit schijnt goed te werken, want de gemiddelde donatie die bij een uitnodiging meekomt is niet minder dan tien dollar! Ook in Nederland kan je de uitnodiging versturen, waarbij een donatie natuurlijk geen verplichting is. Daarbij kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een ander goed doel wilt steunen dan degene die dit jaar gekoppeld is aan Steak & Blowjob Day.

Wel een steak, geen blowjob?

Dat is een probleem waarbij we bij Condoomfabriek wél kan helpen. Er zijn natuurlijk meerdere manieren om aan die blowjob te komen. Een daarvan is de Fleshlight Turbo Thrust. De Turbo geeft een orale sensatie zoals je die nog nooit gevoeld hebt en een climax die je naar meer laat snakken.

Volgens sommige mannen is het de beste feestdag aller tijden, maar wij vinden het vooral een mooi initiatief. Daarom wensen wij iedereen een fijne Steak & Blowjob day!