Hoe maken we Valentijnsdag een beetje spannend?

Het is bijna Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. Vroeger draaide deze dag vooral om het schrijven van liefdesbrieven. Vaak werden deze anoniem verstuurd zodat de ontvanger mocht raden wie die geheime aanbidder of aanbidster toch zou zijn. De handgeschreven brief wordt tegenwoordig steeds vaker vervangen door het gebruik van digitale media. Je kan een romantische mail sturen, een origineel whatsappbericht of je liefdesverklaring op Instagram plaatsen. Maar of Valentijn daarmee nog wel zo anoniem is...


WAT TE DOEN MET VALENTIJNSDAG?

Tegenwoordig draait deze dag al lang niet meer alléén om de liefdesberichtjes. Meer dan vroeger is het namelijk gebruikelijk geworden om er een romantisch uitje van te maken. Je kan bijvoorbeeld een romantische wandeling maken op een locatie die bijzonder voor jullie is. Gezellig samen thuis dineren is trouwens ook altijd goed voor de romantiek. Het wordt natuurlijk nog romantischer als je je Valentijn van tevoren niets vertelt en hem/haar verrast met jouw plan. Maak er een compleet romantische en spannende avond van, zolang het maar een verrassing is.


VALENTIJNS Aanbiedingen

Écht ludiek is het om de liefde van je leven te verrassen met het spannend Stoute Valentijns pakket. Het pakket bevat alles om een spannende avond met je geliefde te beleven. Het voorspel kan je namelijk verrijken met de Perfect Vibe. Het gebruiken van een vibrator hoeft namelijk niet altijd een individuele aangelegenheid te zijn. Met de About to get wet massageolie kan je je partner heerlijk masseren.. Om het nog wat heter te maken, kunnen jullie het tintelende glijmiddel van Condoomfabriek gebruiken. Voor de veiligheid zitten er ook nog eens vijf condooms in het pakket.


Extra cadeaus 

Naast het stoute valentijnspakket zijn er nog andere speciale Valentijnsacties op de website te vinden. Zo ontvang je bij aankoop van twee Pleasure Label producten een derde product naar keuze helemaal gratis. Zo wordt een totaalpakket van Bodywash, Massageolie en Huisparfum een nog aantrekkelijker cadeau. Als je je geliefde verrast met producten van JO, ontvang je een leuke tas cadeau als je voor meer dan €20 aan JO producten bestelt. Genoeg keuze dus om jullie Valentijnsdag onvergetelijk te maken!