Spannende Valentijnscadeaus

Nog maar heel even en dan is het weer 14 februari. Op deze dag vieren veel mensen Valentijnsdag. Op Valentijnsdag kunnen jij en je geliefde aan elkaar laten zien hoeveel jullie voor elkaar betekenen en elkaar daarom eens fijn verwennen. En waar kunnen jullie elkaar beter verwennen dan in de slaapkamer? Met een valentijnscadeau van Condoomfabriek.nl kun je Valentijnsdag net wat leuker en spannender maken. Daarom hebben we speciaal voor deze dag een selectie gemaakt uit onze producten, die wij zien als echte Valentijnsdag tips.

Geschiedenis Valentijnsdag

Sinds het midden van de jaren 90 is het concept van Valentijnsdag echt overgewaaid van Amerika naar Nederland en België. Aan de andere kant van de oceaan was het al populair, maar tegenwoordig gebruiken veel Nederlanders deze dag ook om hun liefde te laten zien. De feestdag bestaat echter al veel langer: in het jaar 496 riep Paus Gelasius I de 14e van februari uit tot Valentijnsdag. De naam komt van Sint Valentinus, maar hijzelf had echter niets met de feestdag van doen. Toch kreeg deze dag van de liefde zijn naam te dragen en tegenwoordig is het zelfs onlosmakelijk verbonden met liefde.

Valentijnscadeau voor hem en haar

Bij Condoomfabriek.nl ben je op de ideale plek om een valentijnscadeau te vinden voor hem of voor haar. Alleen een valentijnskaart geven is natuurlijk een beetje kaal. Geef er daarom een spannend valentijnscadeau bij in de vorm van bijvoorbeeld een Safe massagekaars of Safe massageolie. Je kan het natuurlijk ook wat spannender maken met bijvoorbeeld een setje handboeien of Safe Vibraring. Wil je iets meer geven als valentijnscadeau? Dan hebben we ook een paar spannende pakketten voor je, zoals de Kamasutra Massage Box of de Durex Pleasure Giftset.