Condooms
dinsdag 17 juli 2018 -

Spannende spellen voor een Hete Zomer

Tease&Please

De zomer is altijd de perfecte tijd om extra tijd door te brengen met je partner of lover. Warmte, liefde en gezelligheid vormen de belangrijkste ingrediënten voor de beste feestmomenten. Voor wie daar ook nog erotische fun aan toe wil voegen, is het een goed idee om een spannend spel in huis te halen. Op Condoomfabriek vind je diverse varianten, die je hier een handje bij kunnen helpen.

Opdrachten hart

Elkaar je hart geven is met een hart van Tease & Please een teken van liefde en lust. Voor iedere partner zitten er 50 opdrachten in het hart. Pluk om en om opdrachten uit het hart en voer de opdrachten uit. De ene opdracht is nog spannender dan de andere. Wat dacht je bijvoorbeeld van; "Smeer jouw borsten en buik in met massageolie en masseer hiermee zijn schouders, rug en billen. Kortom geef hem een echte body to body massage". Met 100 van dit soort opdrachten zullen jullie de zomer wel doorkomen.

Bordspellen

Bijna iedereen heeft weleens een bordspel gespeeld, maar vast en zeker nog nooit zo’n spannende als het Ultiem Verlangen reiseditie spel. De opzet daarvan is om zo snel de mogelijk de finish te halen door middel van het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vragen over je partner. Daardoor leer je allerlei nieuwe opwindende kanten van elkaar kennen. Bij de speciale reiseditie komt het bord in de vorm van een frisbee. Op deze manier kan je ook nog plezier met het spel hebben op, bijvoorbeeld, het strand.

Strippoker

Je hoeft geen pokertalent te zijn om het Kama Poker spel te kunnen spelen. Wel belangrijk is dat je openstaat om te experimenteren met je partner. De passie bij dit pokerspel staat centraal en dat is terug te zien op de kaarten. Als je bij iedere hand die je krijg het standje op de kaarten uitprobeert, gaan jullie een passievolle avond tegemoet. Ben jij zeker dat het standje op jouw kaart opwindender is dan die van je partner? Verhoog dan je inzet!