Condooms
dinsdag 26 februari 2019 -

Safe spelen met Charmplay

Safe Condooms

De afgelopen weken is popband Charmplay druk bezig geweest met actie voeren. Voor een speciaal initiatief in samenwerking met Condoomfabriek staat “Safe Sex” centraal. Landelijk zijn er meer dan 3.000 Safe condooms verspreid zodat iedereen weer lekker beschermd is tussen de lakens. De condooms waren terug te vinden op allerlei locaties, verstopt tussen de ansichtkaarten of achter de snackmuur van Febo. Ook waren bandleden zelf actief bezig met het verspreiden van veilige seks.

De rol van de Charmeurs

Charmplay voerde deze actie om aandacht te geven aan “Safe Sex”. De band heeft een goede relatie met de fans en gebruikt daarom hun bereik om er iets goeds mee te doen. De actie eindigde ook nog eens met een positieve noot, namelijk de release van hun liefdes EP “Nature.” Deze langverwachte single zal Charmplay de aandacht geven om verder te groeien in Nederland en Europa. De single is momenteel te beluisteren op zowel het Youtube als Spotify kanaal van Charmplay.

Een Safe Initiatief

Veilige seks staat ook bij de Condoomfabriek en Safe bovenaan. Daarom kon steun voor deze actie niet ontbreken. De geleverde Safe condooms voor deze actie zijn onmisbaar bij het Veilig Vrijen initiatief. Ook voor jou is het makkelijk lekker beschermd mee te doen aan de actie van Charmplay. Op de site van de Condoomfabriek vind je alle soorten condooms die Safe aanbiedt. Hier hoeft het natuurlijk niet bij te blijven. Ook de andere producten die Safe aanbiedt, dragen bij aan een nog betere ervaring in de slaapkamer. Kom gauw kijken op de website en vergeet niet te luisteren naar de nieuwe hit “Nature” terwijl je zoekt.