Condooms
woensdag 3 oktober 2018 -

Safe Condooms: Hoge kwaliteit in een nieuw jasje

Safe ultra dun.png

Safe, een Nederlands merk met een breed scala aan veilige producten die passen bij ieders wensen en verlangens, heeft een gloednieuwe uitstraling. Misschien ken je het merk en de bekende producten al, maar herken je het wellicht niet meer. Safe heeft namelijk een nieuw uiterlijk gekregen en daar is het merk mega trots op!

Condooms met kwaliteit

Zoals eerdergenoemd heeft Safe meerdere producten in het assortiment. Toch zijn de belangrijkste artikelen de condooms. De condooms zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Dit wordt bevestigd door het CE-keurmerk dat aan de condooms verbonden is. De condooms bieden dus optimale veiligheid, maar hebben toch een zeer aantrekkelijke prijs. Condooms, maar ook de andere producten, worden door Safe aangeboden om koppels dichter bij elkaar te brengen. Als je voor Safe kiest, kies je voor samen ontdekken en genieten.

Nieuwe uitstraling Safe

Safe is naast een heel betrouwbaar merk ook een merk dat constant wilt vernieuwen. Daarom heeft Safe voor een nieuwe uitstraling gekozen, die nog meer aanspreekt. Met de producten haal je zoveel mogelijk uit jullie mooiste intieme momenten. Of je nou optimaal ontspant door een sensuele massage, of een tintelend gevoel krijgt van spannende toys, met Safe’s brede assortiment heb je de mogelijkheid te ontdekken wat het beste bij jullie past – keer op keer.

Korting op Safe producten

Ontdek de onmisbare wereld van Safe nu met een speciale kortingsactie. Deze week krijg je namelijk 15% korting op het gehele assortiment van Safe. Bestel de producten van Safe, voer de actiecode "JUSTSAFE" in en de 15% korting wordt automatisch verwerkt in je winkelmand. Wil je de Safe producten bestellen? Bekijk dan snel het gehele Safe assortiment.