Probeer het Safe Try Out pakket

Zou je meer seksfun willen halen uit een condoom? Naast standaard condooms, zijn er namelijk ook condooms die bijvoorbeeld extra gevoelig zijn of zorgen voor extra uithoudingsvermogen. Met het Safe Try-Out pakket kan je verschillende soorten condooms uitproberen en ervaren wat het best bij jou past. Dit speciale Try-Out pakket bestaat in totaal uit 30 condooms en kost maar €24,99!

 

Condoommerk Safe

Safe is een Nederlands condoommerk dat bekend staat om zijn premiumkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Met de condooms wilt Safe ervoor zorgen dat je samen leert ontdekken en genieten. Op deze manier kunnen jullie het meest halen uit de intiemste momenten. Door het brede assortiment, biedt Safe voor iedereen een passend aanbod. Om er achter te komen welk condoom van Safe nou het best bij jullie past, komt het merk met een speciaal Try-Out pakket.

Inhoud Safe Try-Out pakket

Het Safe Try-Out pakket bestaat uit zes verschillende soorten condooms. Van iedere soort is een pakje met 5 condooms in het pakket te vinden. Op deze manier kan je iedere soort meerdere keren uitproberen.

  • 5 x Just Safe: De standaardcondoomversie Just Safe zit uiteraard in het Try-Out pakket van het gelijknamige merk. De condooms zijn eenvoudig en doen precies wat ze moeten doen: veiligheid bieden.
  • 5 x Safe Ultra Dun: Condooms die gemaakt zijn van zo dun mogelijk materiaal garanderen maximaal gevoel tijdens de seks. Deze condooms zijn zeer populair onder condoomgebruikers en zitten daarom ook in het assortiment van Safe. Vanzelfsprekend bieden de condooms nog steeds dezelfde veiligheid.
  • 5 x Safe Performance: Voor een extra lang uithoudingsvermogen kies je Safe Performance. De top van deze condooms is iets dikker waardoor de prikkelingen aan de penis verminderd worden. Uiteraard voel je nog steeds genoeg en bijkomend voordeel is dat je het (nog) langer vol kunt houden.
  • 5 x Safe Intense: Het ideale condoom voor haar genot heet Safe Intense. Deze is voorzien van ribbels en noppen zodat er een heerlijke vaginale stimulatie ontstaat.
  • 5 x Safe Strong, Deze extra sterke condooms bieden extra zekerheid. De condooms zijn ideaal voor een potje heftige seks. Je kunt ze natuurlijk ook  gebruiken bij anale seks. Zo blijf je perfect beschermd.
  • 5 x Safe XL: Mannen met een grotere penis dan gemiddeld hebben baat bij een condoom dat perfect past bij hun formaat. Daarom is er de XL-versie, oftewel Extra Large.