Condooms
vrijdag 20 april 2018 -

Oranje Geluksboxer cadeau bij Condoomfabriek.nl

boxer-1.png

Nog een week en dan is het alweer 27 april. Tot vier jaar geleden was dat een datum als alle anderen, maar sinds 2014 vieren we op deze dag Koningsdag. De dag staat uiteraard in het teken van de verjaardag van Koning Willem – Alexander, maar ook van festivals, feesten en vrijmarkten. Hoe je deze dag ook invult of viert, de kleur van deze dag is: Oranje. Met condoomfabriek.nl kan je er nu voor zorgen dat je ook onder je kleding, stijlvol oranje draagt. Bijkomend voordeel is dat de oranje boxer ook nog een flinke dosis gelukt met zich meebrengt.

Oranje Geluksboxer

De oranje geluksboxer is een stoere boxer afgewerkt met zwarte randen. De boxer heeft een mooie pasvorm en de bovenrand is voorzien van de tekst “IK GA STAAN VOOR ORANJE”. Als vrouwen deze tekst zien, kunnen ze niet om de dubbelzinnigheid van de zin heen. Voor jou is het vervolgens een koud kunstje om in te spelen op deze verwarring en binnen te komen met een prachtige openingszin. Mocht je nou al een relatie hebben, is de Oranje Geluksboxer ook voor jou een absolute musthave. Tijdens alle spelletjes op de vrijmarkten, zal deze boxer je een extra geluk meegeven. Zo vergroot je de kans dat je een spelletje op de vrijmarkt wint en in de prijzen valt.

Zomervoorraad condooms

Wil jij nou zo’n Oranje Geluksboxer ontvangen? Dat is heel eenvoudig! Bij alle bestellingen boven de €50 euro ontvang je helemaal gratis een Oranje Geluksboxer. Om nou tot dit mooie bedrag te komen raden we je aan om je hele zomervoorraad condooms in 1x te bestellen. Met deze geluksboxer zal je ze namelijk extra vaak nodig hebben. Bekijk alle grootverpakkingen condooms en je hebt morgen al je hele zomervoorraad in huis!