Logo Condoomfabriek.nl valt in de prijzen!

Het belangrijkste van een goede webshop is dat je alles makkelijk kan vinden en dat de webshop aanbiedt wat je zoekt, het liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Maar het gaat er natuurlijk ook om dat de website een mooie uitstraling heeft met een bijpassend logo. Het eerste is uiteraard het geval bij Condoomfabriek.nl en het tweede is nu zelfs bekroond met een prijs.


Brons op de Worldwide Logo Design Awards

Tijdens de Wordwide Logo Design Awards heeft het logo van Condoomfabriek namelijk de derde prijs binnen gehaald in de categorie mooiste logo. Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien heeft het logo van condoomfabriek.nl een dubbel copyright logo. De ontwerpers zeggen hierover: 'Van bovenaf zie je een abstracte weergave van een condoom. Maar je ziet ook een dubbel copyright-teken. Dat visualiseert de bescherming. Jij bepaalt, jij bent eigenaar van je lichaam. Het wekt verder de suggestie dat de Condoomfabriek hét patent heeft en daardoor het betrouwbaarst is’.

Condoomfabriek.nl is het Betrouwbaarst

Het logo is gemaakt door het eigenzinnige en creatieve communicatiebureau Di-visie. Wisten jullie al dat het logo hiervoor stond? Herkennen jullie het condoom van bovenaf? Uiteraard wekken we niet alleen de suggestie dat we het betrouwbaarst zijn, dat zijn we ook! Om dit te laten zien, bieden we iedereen bijvoorbeeld geheel vrijblijven 3 gratis condooms aan.