Condooms
woensdag 20 maart 2019 -

De Lente Begint!

Lente.jpg

De lente staat op het punt van beginnen en dat betekent steeds meer zon en warmte! Als het warmer wordt gaat het bloed ook weer sneller stromen. Wat dit betekent hoeven we natuurlijk niet uit te leggen; lentekriebels! De vogels komen terug, de blaadjes aan de bomen groeien weer en de pollen vallen alle mensen met hooikoorts weer lastig. De lente heeft dus niet alleen maar voordelen. Toch valt de lente vaak samen met genoeg mooie dingen.


Schoonmaken?

Het begin van de lente is voor veel mensen het teken om het huis eens grondig schoon te maken. Rubberen handschoenen, schort en haarnetje is de outfit om deze klus te klaren. Een schoon huis is natuurlijk niet alleen fris en fruitig voor jezelf, het laat ook een goede indruk achter bij je gasten. En gasten komen natuurlijk vaker over de vloer (of in de tuin) als de zon schijnt.

Lentekriebels!

Dat mensen vaker over de vloer komen, komt onder anderen omdat mensen zelf ook opbloeien. Wist je dat de aanmaak van twee soorten stoffen genaamd serotonine en dopamine ervoor zorgen dat iedereen weer een stuk vrolijker wordt? Laten deze 2 stofjes nou net extra worden aangemaakt als je zonlicht op je huid krijgt. Wat de aanwezigheid van de zon niet met ons kan doen. Weg met de winterdepressie en terug met die stralende gezichten!

Pluk de dag

Stralende gezichten, gaan ook gepaard met kriebels in je buik en romantische gevoelens. En met de terugkeer van de zon krijg je ook meer kans om een date te scoren. Cafés hebben geen vrije plekken meer op het terras, stranden liggen overvol met handdoeken en open zwembaden worden drukbezocht. Genoeg plekken dus, om je geluk te beproeven.

Veilige Lente

Mocht een romantische Lentedate nou eindigen tussen de lakens, staat de veiligheid voorop. Voordat al het bloed uit je hersenen naar beneden is gestroomd moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Hier helpen wij je natuurlijk mee, kom gerust even kijken en zorg dat je genoeg condooms in huis hebt voor een veilige en succesvolle lente. Wie weet zie je nog wel iets om de avond nog warmer te maken….