Condooms
donderdag 21 december 2017 -

Kom© samen voor Wereldvrede

Wereldvrede.png

Vandaag is het de 8e editie van Wereldorgasmedag. Deze dag houdt in dat we met z´n allen positieve energie de wereld insturen met een heerlijk orgasme. Wereldwijd vinden er miljoenen orgasmes plaats, een oceaan van positieve energie. Op deze dag moet deze enorme hoeveelheid positieve energie gebundeld worden en opgedragen worden aan de Wereldvrede.Officieel is het de bedoeling om dit orgasme te hebben om 11 over 11 op 21 december, de kortste dag van het jaar. Maar omdat natuurlijk niet iedereen op dit tijdstip de mogelijkheid heeft, is het ook goed als het in hetzelfde etmaal van deze zonnewende gebeurt.


Wetenschappelijk orgasme

Miljoenen mensen van over de hele wereld deden al mee aan voorgaande edities. In welke vorm dan ook kregen zij een orgasme en zeiden zij volmondig© ja tegen de wereldvrede. Het Wereldorgasme heeft bijgedragen aan wetenschappelijk onderzoek naar het collectieve bewustzijn, via het Noospehre Project op de gerenommeerde Princeton University, en meer recent via The Center for Subtle Activism. Het is in zekere zin dus ook een ode aan de wetenschap als je vandaag een orgasme hebt.

Veilig komen

Net als Willie.nl willen wij iedereen de kans geven om op een heerlijke manier bij te dragen aan de Wereldvrede. Mocht je er nou voor kiezen om samen te komen© voor de vrede in de Wereld, is het verstandig om dit veilig te doen. Immers, een wereld met vrede is ook een veilige wereld. En omdat wereldvrede onbetaalbaar is, kan je nu gratis condooms bestellen. Op deze manier kan je samen veilig en gratis bijdragen aan de Wereldvrede!