Kerstkorting bij Condoomfabriek.nl

“It’s the most wonderful time of the year” is dit jaar misschien niet geheel op z’n plek. Daarom willen we die tijd graag wat mooier maken. Daarom zijn er, speciaal voor de kerstdagen, verschillende acties op de website te vinden. Drie fantastische acties waardoor de cadeaus onder de kerstboom een stuk voordeliger uit kunnen vallen. Welke acties het precies zijn lees je hieronder.


Intens Lekker Kerstpakket

Liever een echt kerstpakket onder de boom? Met het Intens lekker Kerstpakket, beleef je sowieso een opwindende kerstavond. Verleid je partner met de speciale kerstmuts en gebruik het Jo glijmiddel bij het voorspel. Als de spanning tot een hoogtepunt is gestegen, kunnen jullie de ribbel condooms gebruiken. Deze condooms zijn veilig en bieden extra stimulatie bij de vrouw. Als laatste zit er ook nog Durex Intense gel in het pakket. Hiermee wordt de clitoris van de vrouw extra gestimuleerd. All I want for Christmas is you!


15% Korting op Alle Condooms

Tijdens de feestdagen kijken we alvast uit naar een beter 2021 met 15% korting op al onze condooms. Of je nu Durex, My Size, Condoomfabriek of Wingman bestelt; je kan nu alvast inslaan voor het nieuwe jaar. Omdat het vaccin er in het nieuwe jaar aankomt, is dit het juiste moment om te profiteren van deze aantrekkelijk geprijsde condooms. Zo ga jij #lekkerbeschermd 2021 in!


Gratis Pjur Mini Collectie

Naast het kerstpakket en de korting op condooms hebben we nog een heerlijke aanbieding waarmee jij lekker de feestdagen in gaat. Als je namelijk voor €25 of meer aan Pjur glijmiddelen bestelt, ontvang je er de Pjur Mini Collectie helemaal gratis bij. In deze collectie zitten vier verschillende soorten Pjur glijmiddelen, die je een voor een kunt uittesten. Als alle varianten uit de mini collectie geprobeerd hebt, kan je jullie favoriet bestellen in een grotere variant. Veel glijplezier!