Introductie van Exsens op Condoomfabriek

Een erotische massage is perfect voor jou en je partner om even helemaal tot rust te komen. Zo hebben jullie een momentje voor elkaar én het is ideaal om seks mee in te leiden. Een goede gel of olie is een ‘must’ bij het masseren want hier wordt de huid lekker soepel van. En hoe soepeler de huid, hoe beter de massage! Op Condoomfabriek.nl vind je verschillende massage producten waaronder de Exsens massage oliën. Verwen elkaar met de producten van Exsens en voor je het weet loopt jullie intieme avond over in een nacht vol passie.


Assortiment Exsens massage olie

Massage olie is het ideale hulpmiddel bij het geven van een lekkere en sensuele massage. Op Condoomfabriek.nl vind je diverse massage oliën van Exsens. Het Franse merk richt zich met name op het produceren van persoonlijke verzorgingsproducten speciaal voor vrouwen. De massage producten van Exsens vervullen de verlangens naar liefde en plezier. Het zorgt voor meer intimiteit tussen partners en dankzij het verwarmende effect van de olie zijn deze producten een heerlijke toevoeging bij iedere massage. Exsens producten hebben allemaal een unieke geur en smaak zoals aardbei, vanille, kokosnoot en nog veel meer!


Exsens massage olie online bestellen

Het online bestellen van de Exsens massage oliën is heel eenvoudig. Dit doe je simpelweg via Condoomfabriek.nl! In het assortiment vind je verschillende soorten massage producten. Zo heb je bijvoorbeeld de Exsens Massage Olie Mint Mojito die heerlijk ruikt naar de ingrediënten van deze populaire cocktail. Maar in het assortiment van Condoomfabriek.nl vind je ook nog vele andere soorten Exsens massage producten.

Geniet van elkaar tijdens een erotische massage met deze heerlijke producten van Exsens!

Let op: de Exsens massage olie kun je niet gebruiken als glijmiddel. Gebruik hiervoor glijmiddel of een 2 in 1 massage gel.

Exsens massage olie