De introductie van Explicit Blue op Condoomfabriek

Je kunt op Condoomfabriek.nl diverse stimulerende producten vinden. Deze producten kunnen niet alleen jouw prestaties in bed verbeteren maar ook je seksleven een boost geven. Met stimulerende producten kunnen jullie langer en intenser van elkaar genieten! Er zijn zowel stimulerende producten voor hem als voor haar verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de Deep Throat Spray of Delay Gel en vanaf nu is ook de erectiepil van Explicit Blue verkrijgbaar op Condoomfabriek.nl. Dankzij deze natuurlijke erectiepil wordt jouw erectie gestimuleerd. En wie wordt daar nou niet blij van? Hieronder vind je meer informatie over deze nieuwe erectiepil voor mannen.

De erectiepil van Explicit Blue

Lukt het jou soms niet om een erectie te krijgen of kom je vaak sneller klaar dan je partner? De Explicit Blue erectiepil kan jou hierbij helpen! De erectiepil van Explicit Blue is een 100% natuurlijke pil voor mannen. Explicit Blue bevat vitamine C en B3 en de pil helpt bij het stimuleren van een erectie. Hierdoor worden jouw seksuele prestaties verbetert. Verder is er Panax Ginseng extract en Maca toegevoegd aan de pillen waardoor het verlangen en energie worden opgewekt. Zo houd jij het langer vol in bed! Explicit Blue kun je innemen met wat water, ongeveer 30 minuten voor jullie seksuele uitspattingen. Let op dat je niet meer dan twee pillen per 24 uur inneemt.

Explicit Blue online bestellen

Het bestellen van de Explicit Blue erectiepillen is heel eenvoudig. De pillen zijn op het moment enkel verkrijgbaar via Condoomfabriek.nl. Je kunt kiezen uit een doosje van 2, 4, 10 of 14 stuks. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, wordt deze in behandeling genomen. Heb je op werkdagen vóór 16.00 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Geniet langer en intenser van elkaar dankzij de erectiepillen van Explicit Blue!