Gebruik jij een condoom tijdens de sex?

Het is een belangrijk thema onder jongeren; het wel of niet gebruiken van een condoom tijdens de sex. Een condoom tijdens de sex is de enige manier om ervoor te zorgen dat je geen SOA’s oploopt. Om te kijken of jongeren een condoom gebruiken tijdens de sex, gingen de jongens van YouTube kanaal ‘Gewoon Doen’ de straat op om uit te zoeken wie wel en wie geen condoom gebruikt tijdens de seks.


Heb jij veilige sex?

Dat het bij jongeren sterk verschilt of ze wel of geen condoom gebruiken tijdens de sex, blijkt ook uit deze video. Sommige van de ondervraagden weten bijvoorbeeld niet hoe je een condoom om moet doen; ‘ik heb dat nooit op school gehad’. Anderen kiezen er bewust voor om geen condoom te gebruiken; ‘nee gewoon zonder man, beter’. Gelukkig zijn er genoeg die het wel altijd veilig doen.

Condoom omdoen op straat

Om de jongens en meisjes die aangeven het niet veilig te doen, aan te sporen om het in het vervolg wel veilig te doen krijgen zij een opdracht. Deze opdracht houdt in dat er een condoom om een banaan gedaan moet worden. Wordt de opdracht goed uitgevoerd, dan worden er door de jongens van ‘Gewoon Doen’ gratis condooms uitgedeeld. Bekijk de video hieronder om te zien wie er veilige sex heeft en wie er gratis condooms heeft verdiend:

Omdat wij bij condoomfabriek.nl ook vinden dat iedereen een condoom moet (kunnen) gebruiken tijdens de sex, bieden wij iedereen 3 gratis condooms aan. Zoals ook in de video te zien is, kan je deze condooms bestellen op de speciale gratis condooms pagina. Bestel de condooms eenvoudig en geniet van de sex op een veilige manier.