Beleef fijnere Seks met de producten van Safe

Seks is in algemene zin natuurlijk een fijne beleving. En wellicht zul je het niet geloven, maar het kan altijd fijner. Dat wil iedereen wel, toch? Daarom geven we hieronder een aantal tips om seks nog fijner te maken.

 

Glijmiddel met verzorgende werking

Dé manier om seks nog fijner te maken is door glijmiddel te gebruiken. Of je nou sextoys gebruikt of alleen bent met je partner, glijmiddel is altijd goed. Let er alleen wel op dat je bij het gebruik van sextoys altijd glijmiddel op waterbasis gebruikt. Glijmiddel zorgt dus voor een fijnere ervaring. Maar wat nou als we je vertellen dat het Caring glijmiddel van Safe ook nog eens een verzorgende werking heeft. Met behulp van Aloë Vera wordt het lichaam goed verzorgd. Daarbij heeft het glijmiddel de dieale pH-waarde voor een optimale gebruikservaring. Een absolute aanrader dus, wat ons betreft!

 

Condooms met Extra Glijmiddel

Fijne seks gaat vaak samen met veilige seks. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over ongewenste zwangerschappen en soa’s. Dat geeft sowieso al een fijn gevoel. Als condooms dan ook nog eens gecombineerd worden met extra glijmiddel, combineer je deze tip gelijk met de voorgaande tip. Safe Superlube condooms zijn bijvoorbeeld condooms met extra glijmiddel en zorgen zodoende voor een fijnere ervaring.

Wat veilige seks ook fijner maakt zijn, ultra dunne condooms. Deze dunne condooms zorgen voor dezelfde veiligheid, maar geven het gevoel van seks zónder condoom. Ideaal dus om veiligheid en genot te combineren!