Durex Actie: 3 halen = 2 betalen

Durex is het bekendste condoommerk ter wereld. Hoewel wij onze eigen Condoomfabriek condooms ook helemaal geweldig vinden, doen we nu tijdelijk een actie met alle Durex producten! Durex producten waren nog nooit zo goedkoop. Als je namelijk twee pakjes Durex condooms bestelt, krijg je het derde pakje helemaal gratis.

 

Hot Summer

De Durex condooms 2+1 actie valt natuurlijk niet geheel toevallig samen met het begin van de zomer. De zomer is natuurlijk de lekkerste tijd van het jaar. Veel vrije tijd en genieten van de heerlijke zon. Maar ook, stijging van het libido en dus zin in seks. En hoewel je moet doen waar je zelf zin in hebt, moet je dit altijd wel veilig doen. Daarom hebben we speciaal voor deze zomer de Durex actie voor je gemaakt. En wat is er dan mooier om een setje condooms aan jezelf te geven, om weer helemaal veilig de zomer door te komen.

 

 

Durex Condooms

Door de bekendheid is Durex automatisch ook het meest gebruikte merk condooms. Het grootste deel van de Durex condooms wordt in de zomer gekocht. De 2+1 Gratis actie, het merk Durex én de zomer is dan ook een match made in heaven. De actie loopt t/m 1 augustus, dus je hebt nog even de tijd om je zomer voorraad in te slaan.