Condooms
woensdag 12 juli 2017 -

Dit zijn alle soorten condooms op een rij

Als je op de homepage van Condoomfabriek de categorie condooms aanklikt, zie je allerlei soorten staan. Als je nieuwsgierig bent naar wat die allemaal precies inhouden, is onderstaande lijst een handige guide zodat je precies weet wat er allemaal te koop is.

Standaard condooms

Dit is de basisversie die in principe altijd goed is. Het  condooms is eenvoudig en zorgt uiteraard voor optimale veiligheid. Alle merken verkopen zo’n standaardcondoom.

Ultradunne condooms

Het ultradunne condoom is gemaakt van extra dun materiaal. Hierdoor wordt het gevoel tijdens de seks gemaximaliseerd. Je kunt hierdoor het optimale seksgevoel ervaren in combinatie met optimale veiligheid.

Orgasme vertragende condooms

Condooms die zijn gemaakt om het orgasme te kunnen uitstellen, bevatten een klein beetje verdovende vloeistof in het bovenste tipje. Met deze vertragende condooms kan je dus extra lang genieten van de seks. Ook uitermate geschikt voor mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie.

Condooms met ribbels & noppen

Voor extra stimulatie tijdens de seks kun je terecht bij condooms die een ribbel- en noppenstructuur hebben. Deze condooms zijn geschikt voor mannen die hun partner extra willen verwennen tijdens de penetratie. De ribbels en noppen stimuleren de vagina dusdanig dat de vrouw tot heerlijke orgasmes kan komen. 

Stimulerende condooms

Deze variant biedt stimulerende effecten in combinatie met elkaar zoals een bepaalde structuur met een speciale gel of lekker smaakje.

XL condooms

Aan de groot geschapen man is natuurlijk ook gedacht. Speciaal voor hem is de categorie XL-condooms in het leven geroepen. Bekijk goed wat de maximale lengte en omtrek van het condoom is en ervaar een optimale condoomervaring. Om het nog makkelijker te maken, kun je natuurlijk ook de condoommaatmeter gebruiken. 

XS condooms

Mannen die juist behoefte hebben aan een kleine condoomversie kunnen ook terecht bij Condoomfabriek. Voor hen is er de XS-versie. De condooms hebben een kortere lengte en een kleinere diameter. Op deze manier is er ook voor de kleiner geschapen man een passend aanbod.

Condooms met een smaakje

Als je liever geen rubberachtig smaakje wil aan je condoom, kan je hem ook in een smaakje kopen zoals bijvoorbeeld aardbei of piña colada. Door condooms met een smaakje te gebruiken, kan ook orale bevrediging nóg lekkerder worden. Let er hierbij wel op dat je vervolgens een nieuw condoom gebruikt tijdens de seks.

Extra sterke condooms

Condooms die gemaakt zijn van extra sterk materiaal hebben een praktische functie: ultieme bescherming bieden tijdens anale seks. Natuurlijk kan je extra sterke condooms ook gebruiken voor vaginale seks.

Latexvrije condooms

Last van een latexallergie? Dan zijn latexvrije condooms de beste oplossing voor jou. Doordat de condooms geen latex stoffen bevat, heb je ook geen last van de allergie. En het belangrijkste: Zo blijf je toch beschermd tegen soa’s!

Glow in the dark condooms

Stel je voor, een pikdonkere kamer met 1 aantrekkelijk lichtpunt. Een condoom met een zogeheten glow in the dark-effect geeft licht in het donker. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden als je houdt van seks in het donker.