Condooms
maandag 10 september 2018 -

Condooms van Wingman omdoen in het openbaar

Wingman Condoom

Een condoom omdoen tijdens de seks, voor sommige de normaalste zaak van de wereld en voor anderen een hinderlijke onderbreking. Naomi van Pleasure Academy ging in Utrecht de straat op met de vraag aan voorbijgangers of zij een condoom gebruiken tijdens de seks. Vervolgens had Naomi nog een laatste vraag en aanvullende opdracht, met een hoop verbaasde gezichten tot gevolg.

 

Condoom gebruiken tijdens de seks?

Op de vraag of mensen een condoom gebruiken tijdens de seks, gaf iedereen aan dit over het algemeen te doen. Toch bleek, na doorvragen, dat het gebruik van een condoom niet de voorkeur heeft. De belangrijkste reden hiervoor is dat het een hinderlijke onderbreking is van de seks. Opmerkingen als “Je bevindt je in een awkward positie”, “Het haalt je uit de flow”, “Het is een gedoe”, “Je moet pielen aan het zakje” zijn dan ook een aantal reacties uit het filmpje.

Condoom omdoen een dooddoener?

Ondanks de verschillende reacties komen alle antwoorden dus op hetzelfde neer. Daarop kwam Naomi met de laatste vraag die gecombineerd werd met een opdracht: Ken je het Wingman condoom en zou je deze, hier middenin de stad, om willen doen? Of de dames en heren nou van het condoom gehoord hadden of niet, de opdracht volbracht iedereen binnen 1 seconde. Bekijk de video hieronder om te zien hoe eenvoudig het gaat.

Wingman condoom, zeer eenvoudig

Waar er dus verschillende antwoorden werden gegeven op de vraag of er een condoom werd gebruikt tijdens de seks, was het antwoord op de vraag of het Wingman condoom een uitkomst is voor iedereen hetzelfde: Het Wingman condoom is een absolute toevoeging aan het seksleven en zorgt ervoor dat het omdoen van een condoom altijd soepel verloopt!