Condooms Kiezen? Wij helpen je een handje

Je weet natuurlijk al wat wij van condooms vinden, lekker beschermend en veilig natuurlijk! Er is geen reden om niet aan je eigen gezondheid te denken. Veel mensen denken tegenwoordig nog dat condooms de ervaring minder spannend of natuurlijk maken. Hier klopt natuurlijk niks van, condooms zijn zo veel meer dan alleen maar bescherming tegenwoordig. Zoveel verschillende soorten dat iedereen wel een leuke uit kan kiezen!


Ribbels of Noppen Condooms

Prestaties én plezier in bed verhogen? Waarom probeer je geen geribbelde condoom? Een ervaring met ribbeltjes of noppen kun je niet beschrijven tot je het geprobeerd hebt, dat geldt natuurlijk voor hem én haar! De prikkels die hiervan af komen kunnen wel eens het verschil maken om haar over de eindstreep te trekken!


Vertraag het orgasme

Finish je niet samen? Wist je dat dit de normaalste zaak van de wereld is? Iedereen komt er op zijn eigen manier. Alleen is het niet leuk als de man iedere keer eerder klaar is dan de vrouw.  Daarom zijn er condooms die orgasmes vertragen. Deze zijn zo gemaakt dat de man iets minder gevoel dan normaal geniet. Zo kun je allebei langer van de seks genieten én tegelijkertijd klaarkomen!


Condooms met een smaakje

Bevalt de geur of smaak van zo’n condoom niet? Heb jij eens mazzel dat je in 2019 leeft! Tegenwoordig zijn er zelfs condooms met verschillende condoom smaken. De tijd van een vieze latexsmaak is voorbij. Geniet nu van aardbei, vanille, bosbessen of misschien zelfs een piña colada? Misschien gaat oraal suggereren je beter af met een lekker smaakje erbij.


Kies er 3 en betaal er 2

Poeh, wat een lijst is dat weer. Het is in ieder geval zo dat er keuze zat is om het juiste condoom te kiezen! Hierom heb ik ook nog een leuke afsluiter voor jullie. Alle condooms van ons huismerk (condoomfabriek) zijn momenteel in de aanbieding. Koop nu twee verpakkingen en krijg de derde gratis! Zo kun jij heel de zomer een leuke verzameling condooms achter de hand hebben!