Condooms
dinsdag 25 september 2018 -

Condooms gebruiken? Het ultieme overzicht ter ere van Wereld Anticonceptie Dag

Anticonceptie Dag

Morgen is het Wereld Anticonceptie Dag, een dag die in het leven is geroepen om mensen meer te stimuleren om elke vorm van voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Wij, als condoomfabriek.nl, willen in het bijzonder het gebruik van condooms stimuleren op deze dag. Want een condoom voorkomt niet alleen dat je een soa krijgt, maar natuurlijk ook dat je (ongewenst) zwanger raakt. Speciaal voor vandaag hebben we dan ook 5 artikelen op een rij gezet die je alles vertellen over condooms. Waarom moet je ze gebruiken, hoe vind je de juiste maat, hoe kun je condooms het best bewaren en wat houdt de houdbaarheid van een condoom in.

 

3 redenen om condooms te gebruiken

Zoals eerdergenoemd is een belangrijke reden om een condoom te gebruiken, de veiligheid. Eigenlijk is dit ook wel de belangrijkste reden om een condoom te gebruiken. Toch zijn er nog een aantal reden waarom je ervoor kan kiezen om een condoom te gebruiken. In dit artikel lees je uitgebreid de belangrijkste redenen om een condoom te gebruiken.

Verschillende condoom maten? Zo vind je de juiste maat

Condooms zijn er in verschillende soorten, maar zeker ook in verschillende maten. Hoe weet je nou welke maat het best bij jouw formaat© past. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je moet doen om de juiste maat condoom te kunnen vinden. Op onze website zijn er bijvoorbeeld verschillende manieren om de juiste maat te vinden. We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten; het begint bij het meten/weten van de juiste maat van jouw penis.

Deze 6 fouten moet je niet maken als je een condoom gebruikt

Je weet nu waarom je een condoom moet of kunt gebruiken, je weet welke maat condoom je nodig hebt en hoe je deze het beste kunt vinden. Dan is het ook belangrijk om te weten hoe je een condoom moet gebruiken. Waarschijnlijk weet je wel ongeveer hoe je een condoom moet gebruiken. Maar het is misschien nog wel belangrijker dat je weet hoe je een condoom vooral niet moet gebruiken. Na het lezen van deze 6 veel voorkomende fouten, kan er niets meer misgaan bij het gebruik van een condoom.

Condooms bewaren? Met deze tips berg je ze veilig op

Je weet waarom je condooms moet gebruiken, je weet welke maat je hebt en wat je vooral niet moet doen met condooms. Maar hoe bewaar je condooms nou het beste om ze in de beste conditie te houden? In dit artikel staan allen do’s en don’ts met betrekking tot het opbergen van condooms. Het artikel bevat een aantal openbaringen met betrekking tot het bewaren van condooms. Als je bijvoorbeeld denkt dat condooms optimaal te bewaren zijn in je portemonnee, heb je het al mis.

Weet jij alles over de houdbaarheid van condooms?

Weet je nu echt alles over condooms? Ook kennis met betrekking tot de houdbaarheid van de condooms is een belangrijk onderdeel bij het gebruiken van condooms. Hoe lang zijn condooms houdbaar en kan je condooms nog gebruiken nadat de houdbaarheidsdatum is verlopen? Al deze vragen worden beantwoord in het artikel over de houdbaarheid van condooms!

15% Korting op alle condooms

Wereld Anticonceptie Dag, kunnen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. En met al deze kennis vinden we dat je het ook wel een cadeautje verdient. Daarom krijg je deze week bij Condoomfabriek.nl 15% éxtra korting op álle condooms! Wacht niet langer en ga snel naar de pagina waar alle condooms staan. Gebruik de code “SAFESEX” en de korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand.