Condooms gebruiken vervelend? Maak het leuk!

Er zijn mannen die het gebruik van condooms vervelend vinden. Veel gehoorde excuses zijn: ‘Het omdoen van een condoom is een vervelende onderbreking’, ‘Ik voel niets meer met een condoom’ en ‘Ze zitten niet lekker’. Dit alles terwijl condooms je juist beschermen tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Maak het gebruik van condooms daarom leuk en spannend. Zie de voordelen, weg met de nadelen!

Verschillende maten condooms

Allereerst is het van belang dat een condoom lekker zit. Een te klein condoom zit immers te strak en vergroot de kans op scheuren. Een te groot condoom zit te ruim en glijdt er gemakkelijk af. Het is daarom belangrijk om vooraf op een rustig moment eens verschillende maten en soorten te proberen, zodat je weet welk condoom comfortabel zit en het beste bij jou past. Of zoek de juiste maat met de Digitale Condoom Maat Meter.

Nu je de juiste maat hebt kun je het gebruik van condooms nog leuker gaan maken:

Oefenen met condoom

Vooral veel oefenen! Hoe meer je oefent, des te beter je eenvoudig en snel een condoom om kunt doen en hier niet teveel tijd aan hoeft te besteden tijdens het moment suprême. Als man kun je oefenen door het condoom bij jezelf om te doen. Als vrouw kun je bijvoorbeeld een banaan, komkommer of een dildo gebruiken om het condoom op af te rollen en te oefenen.

Maak er een spel van

Om het gebruik van een condoom leuk te maken, kun je er een spel van maken door je partner het condoom bij je om te laten doen met de mond. Dat is eens iets anders dan het met de handen om te doen en extra spannend door de extra stimulatie die het teweeg brengt. Oefen hier vooraf op en je laat je partner versteld staan van je vindingrijkheid.

Gebruik speciale condooms

Naast standaard condooms zijn er nog veel meer soorten condooms om het spannend en leuk te houden. Zo zijn er condooms met een smaakje welke heerlijk ruiken en waardoor je geen last hebt van een vervelende rubberlucht. Ook wanneer je het condoom met de mond om wilt doen, is het fijner om een condoom met smaak hiervoor te gebruiken.

Verder zijn er condooms met ribbels en/of noppen, welke zorgen voor extra stimulatie. Prestatie-verhogende condooms welke je langer laten genieten voordat het hoogtepunt zich aandient en zelfs condooms die licht geven in het donker. Rise & Shine please!

Aparte condooms brengen je net iets extra’s waardoor het leuker is om condooms te gebruiken.

Latex-vrije condooms

Wanneer je last hebt van een latex-allergie, kun je latex-vrije condooms gebruiken. Deze condooms zijn gemaakt van een speciaal materiaal en hebben als voordeel dat ze superdun zijn. Daardoor geven ze je meer gevoel in vergelijking met standaard condooms. Het lijkt dan wel alsof je zonder condoom de liefde bedrijft. De smoes ‘ik voel niets meer met condoom’ is hiermee vanaf nu definitief verleden tijd.

Kortom, tips genoeg om op een leuke en spannende manier condooms te gebruiken!

Condooms kopen