Condoomfabriek op de Radio! Heb jij ons al gehoord?

Bij Condoomfabriek.nl vinden we: Je kunt het leven zoveel lekkerder en makkelijker maken. Daarom geven we je hier en op Slam FM allerlei tips om het leven lekkerder en makkelijker te maken.

Makkelijk condooms kopen

Vroeger kon het nog wel eens moeilijk zijn om condooms te kopen. Naar de drogist een doosje halen en dan afrekenen bij de kassière. Nee, dan is het misschien toch makkelijker om even een condoom van je broer te pakken. Nu je online bij Condoomfabriek kunt bestellen hoef je je hier niet meer druk om te maken. Want zeg nou zelf; een condoom van je broer pakken is makkelijk. Maar zelf condooms bestellen is nóg makkelijker. Koop je condooms? Doe dan eens gek en bestel eens fruit condooms, want ontbijt op bed is lekker. Maar fruit condooms maken het lekkerder.

Lekkerdere Intimiteit

Lekker lang genieten van een warme douche is iets wat niet moeilijk hoeft te zijn. En lang douchen is lekker. Maar een vibrator maakt het lekkerder. Wat ook lekker is, is knuffelen met je partner. Knuffelen is namelijk intiem, maar massagekaarsen maken het intiemer. Het hoeft dus allemaal niet heel moeilijk te zijn om het lekkerder te maken.

Vond je dit handige tips? Al deze tips komen dagelijks voorbij op de Slam FM. Heb jij ons al gehoord?