Nieuws - Condoomtip: gebruik hem bij het opmaken!

Beautyvloggers en –bloggers zijn in hun constante zoektocht naar de nieuwste opmaakinnovaties op een wel heel bijzondere uitvinding gestuit. Het blijkt dat een condoom ideaal is voor het aanbrengen van een perfect laagje make-up. 
 

Verbluffend resultaat

Wie er precies als eerste achter kwam, is niet bekend. Maar het enthousiasme van de beauty-influencers is er niet minder om. De truc houdt in dat je een condoom om een beautyblender heen trekt. Dat is een eivormig sponsje bedoeld om make-up mee aan te brengen. Dankzij de condoom wordt de make-up niet opgenomen door de spons en blijft alles dus bewaard. Het aanbrengen gaat daardoor sneller en er ontstaat ook een zeer egaal resultaat. Afgaande op de lyrische reacties online schijnt vooral dat laatste verbluffend goed te zijn.
     

Goed om te weten

De beautyblender is vervangbaar door lotion. Daarmee vul je de condoom totdat het de gewenste grootte heeft. Ongeacht de vulling die je gebruikt, is het aan te raden om de condoom voor gebruik goed te wassen. Ze worden namelijk standaard met glijmiddel besmeerd bij de productie, en dat wil je natuurlijk niet op je gezicht smeren!
 

Geschikte condooms

Om een mooi egaal resultaat op je gezicht te krijgen, is het belangrijk om een goed condoom te gebruiken. Hiervoor zijn, wat ons betreft, twee condoomsoorten perfect. Allereerst de orgasme vertragende condooms, die door het extra dikke materiaal zorgen voor een mooie egale laag. Ook kan je de XL condooms gebruiken bij het aanbrengen van de make-up. Omdat deze condooms extra lang zijn, is er meer ruimte voor de beautyblender.