Bouw een feestje in de slaapkamer met deze cocktailcondooms

Ben je klaar voor een feestelijk uiteinde van 2017? Sta je te popelen om in december van elke dag één groot feest te maken en knallend het nieuwe jaar in te gaan? Dan mogen deze condooms niet in je nachtkastje ontbreken! Zij brengen de afterparty van het romantisch kerstdiner of grootse nieuwjaarsfeest gewoon naar de slaapkamer, en dat doen ze door middel van een heuse cocktailsmaak: piña colada! Perfect voor als je niet alleen van seks houdt, maar ook van cocktails!

Als je van plan bent om tijdens kerst en oud & nieuw flink uit te pakken, dan kun je nu ook groots inslaan: je kunt namelijk een grootverpakking met 36 condooms met piña colada smaak op Willie.nl bestellen. De condooms zorgen stuk voor stuk niet alleen voor een sensatie, maar vooral ook een smaaksensatie. Hoor je al op de achtergrond: ‘If you like piña colada’s…’ spelen?


Condooms voor een prikkie

De condooms van Condoomfabriek zijn van kwalitatief hoogstaand niveau en zorgen er daarom voor dat jij tijdens jouw intieme moment met je partner volledig kan genieten. Dankzij het anatomisch model glijdt het condoom gemakkelijk en snel om de penis heen en voelt het rubbertje als een tweede huid.

En als je denkt dat je daar dan ook flink voor betaald, think again. De grootverpakking cocktailcondooms met 36 stuks schaf je namelijk nu tijdelijk aan van €21,99 voor maar €9,00. Dat is dus héél veel feest tegen een minimaal bedrag. En als je vandaag voor 23:30 uur het grootpakket bestelt, kun je morgen discreet en anoniem aan je feestmaand beginnen. Veel plezier!