Black Friday Deal: 1+1 Gratis bij Alle Condooms

Black Friday is inmiddels een algemeen begrip geworden in Nederland. Wij kunnen deze dag dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we speciaal voor Black Friday een geweldige actie op de website. En het wordt nog mooier: De actie is niet alleen geldig op Black Friday, maar de gehele week.

Black Friday Actie

Bij Condoomfabriek.nl ontvang je bij een product een tweede product gratis. Een echte 1+1 gratis actie dus op alle condooms. En dan hebben we het echt over alle condooms. Dus dunne, dikke, xl, ribbels en nopjes, alle soorten. Maar ook alle merken vallen onder de actie. Condooms van Durex, MySize Safe en Condoomfabriek waren nog nooit zo goedkoop. Omgerekend ontvang je dus 50% korting én extra condooms bij je bestelling. Hoe je de korting ontvangt? Plaats twee van de producten die je wilt in je winkelmand en automatisch zal de prijs van het tweede product vervallen! Let op: De actie loopt vanaf vrijdag 27 november tot en met donderdag 3 december

Extra korting pakken

Wij als Nederlanders houden natuurlijk van extra korting. Omdat er standaard al veel condooms afgeprijsd zijn, kan je dubbel zoveel korting pakken. Neem eens een kijkje op de aanbiedingen pagina. Hier staan veel afgeprijsde condooms met standaard korting. En ook bij deze producten is de 1+1 actie geldig!