Condooms

Menzstuff

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Menzstuff is onderdeel van het Nederlandse merk Dream Toys. Zij ontwerpen, produceren en verkopen verschillende soorten seksspeeltjes voor volwassenen. In het assortiment van Dream Toys vind je onder andere vibrators, masturbators, cockringen, anale speeltjes en nog veel meer. Ook andere erotische artikelen zoals love balls en bondage producten worden geproduceerd door het merk. Dream Toys heeft diverse productlijnen waaronder de lijn Menzstuff. Met deze productlijn focust Dream Toys zich met name op seksspeeltjes speciaal voor het genot van mannen.

Menzstuff seksspeeltjes

Menzstuff heeft verschillende soorten seksspeeltjes. De speeltjes van het merk verschillen van vorm en stimulatie. Ze zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk schoon te houden. Menzstuff verkoopt onder andere buttpluggen, cockringen en anaalkralen. Deze speeltjes kun je alleen gebruiken of voor extra stimulatie tijdens het vrijen. Daarnaast vind je ook penispompen en masturbators in het assortiment. Deze zijn speciaal geproduceerd voor extra genot. Door de variatie van de speeltjes zorgt ieder product voor een intense en prikkelende sensatie.

Menzstuff op Condoomfabriek.nl

Op Condoomfabriek.nl vind je verschillende speeltjes van Dream Toys, zoals bijvoorbeeld de Jelly Joy vibrator. Dit speeltje is gemaakt van zacht materiaal en heeft - net als de meeste vibrators van het merk - meerdere trilstanden. Maar ook verschillende Menzstuff producten vind je op Condoomfabriek.nl zoals de Ass Jacker of Ass Cock. Deze anaal speeltjes zorgen voor extra stimulatie en een sensationeel orgasme!

Op Condoomfabriek.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Dream Toys speeltjes. Bekijk hier het gehele assortiment van Menzstuff.