← Terug

Mates Skyn Try-Out Pakket 40 st

Productinformatie

KleurTransparant
MateriaalSkynfeel™
Inhoud4 x 10 stuks
LatexvrijJa

Mates Skyn Try-Out Pakket

Mates Skyn Try-Out Pakket 40 st bevat 4 verschillende soorten condooms van Mates Skyn:

10 st Mates Skyn Elite condooms

10 st Mates Skyn Original condooms

10 st Mates Skyn Extra Lubricant condooms

10 st Mates Skyn Intense Feel condooms

 

Mates Skyn Elite

De Mates Skyn Elite Condooms zijn nog dunner dan de standaard condooms van Mates Skyn. Ook zijn de Mates Skyn Elite Condooms latexvrij, perfect dus voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor latex. De condooms zijn zo dun en zacht dat je zijn bijna niet voelt tijdens de seks. De Mates Skyn Elite Condooms hebben een lengte van 18 cm en een nominale breedte 53 mm.

 

Mates Skyn Original

De Mates Skyn Condooms zijn latexvrije condooms en zijn ultra dun. Deze condooms zijn perfect voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor latex. Met deze condooms houd je het natuurlijke gevoel, doordat ze gemaakt zijn van Skynfeel™ materiaal. De condooms hebben een lengte van 18 cm en een nominale breedte van 53 mm. 

 

Mates Skyn Extra Lubricant

De Mates Skyn Extra Lubricated Condooms zijn latexvrij en hebben extra glijmiddel over het gehele condoom zitten. Deze condooms zijn perfect voor mensen die gevoelig of allergisch voor latex zijn. De condooms zijn dun en voelen zacht aan, waardoor het lijkt alsof je seks hebt zonder condoom. 

 

Mates Skyn Intense Feel

De Mates Skyn Intense Feel Condooms zijn ultra dun en latexvrij. Hierdoor zijn de condooms perfect voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor latex. Op de condooms zitten ribbels en nopjes, die voor extra stimulatie zorgen. De condooms voelen zo zacht en comfortabel aan, dat je niet merkt dat je deze gebruikt. Dit komt door het materiaal, Skynfeel™. De condooms hebben een lengte van 18 cm en een nominale breedte van 53 mm. 

 

 

 

Toon meer Toon minder
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering