Condooms
  • Long Princess Wand Dilator
Shop meer SexToys Shop meer BDSM Shop meer Overig
Long Princess Wand Dilator
Long Princess Wand Dilator

Long Princess Wand Dilator

Productinformatie Long Princess Wand Dilator

De Long Princess Wand Dilator is een eikelring met daaraan een dilator bevestigd. Deze eikelringt dient om de eikel van de penis geschoven te worden, waarna de dilator (het staafje) in de urinebuis gedraaid kan worden. Door de dilator vervolgens door de urinebuis te laten penetreren, ontstaat een heerlijk gevoel. Dit wordt ook wel ‘sounding’ genoemd. Veel mannen zijn in de veronderstelling dat het een zeer pijnlijke handeling betreft, maar dit berust absoluut op een misverstand. Mannen die veel ervaring hebben met ‘sounding’ geven aan dat het juist lekker is en zorgt voor intense orgasmes.

De Long Princess Wand Dilator is gemaakt van metaal en is niet waterbestendig. De eikelring heeft een diameter van 30mm. De dilator van deze eikelring is in totaal 7.5cm lang en heeft een diameter van 5mm.

Om gezondheidsredenen wordt het aangeraden dilators voor gebruik zorgvuldig te reinigen met een Toy Cleaner. Gebruik daarnaast altijd wat glijmiddel, zodat de dilator soepel door de urinebuis penetreert.
Varianten

Nu besteld, dinsdag in huis.


€29,99

Aanbevolen:

Al 10 jaar de beste kwaliteit
100% Anoniem & Discrete verzending
Groot assortiment & snelle levering
Leuke acties en cadeaus!