Condooms

Catsuits

Sorteren op: 

Een catsuit is een mooie nauwsluitende bodystocking waarin al jouw rondingen goed uitkomen. Bij een catsuit wordt al snel aan een latex of leren pakje gedacht maar in de collecties van de meeste winkels vind je bodystockings van verschillende stoffen - van kant tot doorzichtige visnet en latex. De stof van de catsuits is heel dun zodat je lichaam goed zichtbaar is voor je partner. Hierdoor voelen de meeste vrouwen zich direct sexy en een beetje ondeugend als ze een pikante bodystocking dragen. Verleid je partner met deze pikante lingerie setjes.

Soorten catsuits

Je kunt kiezen uit verschillende soorten catsuits van allerlei materialen. Kies voor de wat lieflijke pakjes of ga voor de heel ondeugende bodystockings. De ene bodystocking bedekt wat meer dan een andere. Zo kun je een catsuit bestellen met of zonder kruis. Sommige van de catsuits kun je eventueel ook als lingerie setje dragen onder je kleding of in combinatie met een broek. Ze bedekken dan voldoende van je lichaam om het als mooi hemdje te dragen. Andere catsuits kun je bewaren voor de ogen van jouw partner.

Catsuits online bestellen

De catsuits kun je eenvoudig online bestellen op Condoomfabriek.nl. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment aan verschillende bodystockings. Jij kunt zelf bepalen wat bij jouw lichaam én stemming past. Met een sexy catsuit loop jij als een femme fatale de slaapkamer in en kun je jouw partner laten genieten van een mooi uitzicht op jouw lichaam. Hij zal zijn ogen niet van je af kunnen houden!